Aanvragen

Klik hier voor de voorwaarden waaraan een project moet voldoen om in aanmerking voor ondersteuning door de Stichting A-wareness te komen.

Klik hier voor het aanvraagformulier in word. Kunt u dit bestand niet openen, klik dan hier voor het aanvraagformulier in pdf.

Toelichting op aanvraagprocedure

• Na het indienen van het aanvraagformulier krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • Het Bestuur beoordeelt uw aanvraag. Vervolgens ontvangt u bericht of uw project in aanmerking komt voor ondersteuning door Stichting A-wareness.
  • De doorlooptijd van een aanvraag is drie tot vier maanden. Houd hiermee rekening als u een project indient.