Voorwaarden

Projecten die voldoen aan de onderstaande criteria komen mogelijk in aanmerking voor ondersteuning door Stichting A-wareness: 

1. Projecten vallen binnen de scope van Stichting A-wareness:

  • Betrokken Buren:
    Het project richt zich op het veraangenamen van het sociale leven van mensen in de nabije omgeving van Royal A-ware en/of AB Texel Group. Stichting A-wareness draagt hieraan bij door als goede buur mensen samen te brengen voor een gezellige tijd.
  • Weet wat je eet:
    Het project gaat over kennis over voedsel of het overdragen ervan. Stichting A-wareness vindt het belangrijk dat kinderen en volwassenen weten waar hun voedsel vandaan komt en waaruit een gezond menu bestaat. Ook het proeven en ervaren van een lekkere maaltijd horen hierbij.

2. Projecten richten zich op groepen mensen (minimaal 10 tot 15 mensen)

3. Projecten vinden plaats in een gemeente waar een locatie van Royal A-ware / AB Texel Group staat of in het woongebied van een medewerker van Royal A-ware / AB Texel Group.

 

De volgende projecten komen niet in aanmerking voor ondersteuning door Stichting A-wareness:

  • Ondersteuning van sporttoernooien
  • Loterijen of sponsorlopen die door derden georganiseerd worden;
  • Al gerealiseerde projecten
  • Projecten met commerciële doeleinden of winstoogmerk

Indien uw project aan deze voorwaarden voldoet kunt u een aanvraagformulier invullen. U vindt het aanvraagformulier hier.

Keten met Kaas

Stichting A-wareness heeft een spel ontwikkeld waarmee kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met de kaasketen. Nieuwsgierig, kijk op www.ketenmetkaas.nl.